Choď na obsah Choď na menu

o nás

logo-oz-viktoria---cesta-pomoci.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myšlienka pomoci postihnutým občanom nie je žiadnou novinkou. Cieľom nášho združenia je:

- vytvoriť prac.príležitosti pre občanov so zmenenou prac.schopnosťou s ŤZP

- vytvoriť podmienky pre lepší životný štýl pre ľudí s psychickými a duševnými problémami

 

V každom človeku je hlboko zakorenená túžba niečo tvoriť a byť prínosom pre spoločnosť v ktorej žije. U postihnutých duševnými a psychickými chorobami býva často nenaplnená. Práve preto OZ Viktória - cesta pomoci vznikla, aby naplnila život týchto často handicapovaných ľudí.

 

Chceme, aby sa ľudia vzájomne poznali, pomáhali si a hlavne ,aby si boli jeden druhému oporou v dobrom i v zlom.

OZ Viktória - cesta pomoci pomáha ľuďom s narušenou psychikou a ľuďom s psychickými chorobami hľadať si svoje miesto tak v kruhu rodiny, ako i medzi známymi a priateľmi a to bez toho,aby sa museli báť priznať svoje ochorenie.

 

OZ Viktória - cesta pomoci vznikla 26.2.2016 zaregistrovaním na MVSR. Iniciátorom vzniku OZ Viktória - cesta pomoci je predseda združenia Vlado Winkler, ktorý pozná útrapy ,ktoré znášajú najbližší príbuzní pacienta s psychickými chorobami. Práve preto myšlienka pomoci týmto ľuďom je tá pomyslná iskierka zapaľujúca plameň.

 

Zakladatelia OZ Viktória - cesta pomoci cítia, že práve takýmto spôsobom pomôžu ľuďom, ktorí sa už dotkli samého dna ľudskej beznádeje. Treba si uvedomiť, že každý z nás je pre niekoho šťastím.

Vždy je tu niekto, kto nám rád pomôže.